FAQ

 

Hvordan handler jeg hos jer?

Sådan handler du hos os. For at foretage et køb hos os, skal du igennem i 5 trin:

  1.  Find den eller de vare du ønsker, og læg dem i indkøbskurve, gå herefter til kassen.
  2. Indtast din personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses- / betalingsoplysninger
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet

Har i en fysisk butik?

Desværre! vi har ikke en fysisk butik endnu. Alt salg foregår online.

Jeg har modtaget forkert farve linser eller defekte linser, hvad gør jeg?

FØR du åbner linserne, skal du gennemgå emballagen for at bekræfte, at du har modtaget farven som bestilt. Hvis du modtager en anden farve end det, der blev bestilt, skal du IKKE åbne linser. Kontakt os på info@gr8style.dk. Hvis du modtager den forkerte farve, og emballagen er brudt, vi vil ikke være i stand til at sende farven oprindeligt bestilt, og du bliver nødt til at beholde den farve, hvis linsen åbnes. Hvis du har mistanke om, at der er eller kan være skade på linserne, skal du IKKE åbne. Kontakt os info@gr8style.dk. Rapporter om defekte linser, der er blevet åbnet eller brudt emballage, accepteres ikke.

Jeg har modtaget et forkert produkt.

Hvis du har modtaget et forkert produkt bedes du kontakte os på info@gr8style.dk, husk at notere produktets navn, samt at beskrive fejlen.

Mit produkt er defekt ved levering

Hvis du har modtaget et produkt som er defekt ved levering bedes du kontakte os på info@gr8style.dk. Husk at notere produktets navn, samt at beskrive fejlen. Det ville være til en stor hjælp for ekspederingen hvis du kan vedhæfte et billede af det defekte produkt.

Hvordan returnerer jeg vare?

Hvis du ønsker at bytte/returnere et produkt, skal du blot printe og udfylde vores returseddel og sende den til os sammen med varen, og en kopi af fakturaen, hvis du har den.

På retursedlen kan du krydse af om du ønsker pengene retur, husk reg. nr. og konto nr. hvis du har betalt med bankoverførsel, eller hvis du har fået produktet i gave.Hvis du ikke udfylder konto nr. og reg nr. returnerer vi blot penge til det betalingskort der blev benyttet ved købet.

Skriv dig op til vores tilbudsmail og få super gode tilbud direkte i din indbakke op til 50%